Måndag & mat!

Besöket på Ungdomsmottagningen gick bra, det gjorde självklart lite ont men känns bra nu igen, även fast jag är lite trött

Fick handlat lite efteråt med mamma och lagat lasagne fast utan pasta och med zuccini istället
Säg till om ni vill ha receptet så slänger jag upp det senare på bloggen 😉

Nu ska jag kolla på Skilda Världar, rensa ur garderoben och sen kommer Cissi och diskuterar dreads ^^

Hoppas ni får en bra start på veckan! 🙂

20130114-151735.jpg

Märkt: , , , , , , , , , , , ,

11 tankar om “Måndag & mat!

 1. shadaim12 januari 14, 2013 kl. 2:19 e m Reply

  Klart vi vill ha recept =))

 2. Malin januari 14, 2013 kl. 2:57 e m Reply

  lägg gärna upp recept 🙂 aldrig vågat testa med zuccini ^^ var det gott? jag försöker iaf träna någorlunda bra men ändå inte helt nöjd. musik på radio kan vara bra ibland men synth lät mindre bra xD vinet är tydligen rätt starkt utan drickan i xD hahahah! men vad alla ska rensa garderoben, älskar garderobsrensning då alla har massa fint xD hade också spiral ett tag men sövdes ned så de satt in den för jag var rädd för smärtan o den gjorde ont i tre månader innan jag tog ut den igen men då var jag vaken, kändes!! hoppas du har lite bättre tur. kanske gjorde ont för att jag tränade dagen efter men de va för att de sa de var ok xD

 3. Malin januari 14, 2013 kl. 3:15 e m Reply

  hahaha jahaa 😀 då vet jag nog att den är god men lär testa med zuccini.. stekte det förr o smakade h-vete men kanske annat i lasagnen 😀 å jag förstår de inte var lika bra 😛 hahaha sambons syster rensade garderoben på linnen/t-shirts förr o jag fick med mig 15st hem xD mer än jag köper på 1-2år xD hahahaha! jo kanske därfär jag fick så ont 😦 man l’r sig leva med smärtan från fibromyalgi men bra att ha papper på det samt få starkare piller så det blir bättre. fär dubbla alvedom är ändå mkt men hjälper ej, så ont gör det verkligen.. o VARJE dag! ibland får jag inte ens bort täcket eller upp byxorna 😦 haha förmodligen kallar jag raggare samma som rockabilly xD jo hon fick sig en fin utskällning tillbaks.. hon har ingen rätt ändå att hoppa på mig sådär heller

 4. Anna Katana januari 14, 2013 kl. 5:34 e m Reply

  Tycker absolut att du ska slänga upp ett recept för det låter riktigt gott. Och mycket nyttigare.
  Skönt att besöket hos ungdomsmottagningen gick bra.

 5. Madelene Karlström januari 14, 2013 kl. 5:46 e m Reply

  Åh det såg riktigt gott ut så ett recept får du gärna lägga upp 🙂
  Hoppas du får en fortsatt fin måndag!Q

 6. Madelene Karlström januari 14, 2013 kl. 5:46 e m Reply

  Mums vad gott det såg ut 🙂
  Hoppas du får en fortsatt fin måndag!

 7. Nathalie januari 14, 2013 kl. 6:07 e m Reply

  sv: Det är min skola som har öppet hus för alla på högstadiet å vuxna. Men blir nog inte att jag ska på det iaf. Morsan fyller ju år så =)

  Men behåll det röda då?;o

 8. Li januari 14, 2013 kl. 8:57 e m Reply

  Det ser smarrigt ut!! 🙂

  SV: Gina faktiskt, på rean. 99:-/st Sjukt billigt och jävligt sköna. Använde de ”bruna” idag.

  Henna kanske går då? Eller är det ganska starkt. Jag har själv aldrig testat henna. Ja om du ska göra det svart & vill ha rött sedan så är det nog bra med ngt millt då håret inte blir så glatt om det ska blekas å grejer för att få den röda färgen.

 9. Anna Katana januari 15, 2013 kl. 10:04 f m Reply

  Kul att receptet kommer upp.

  Ja, det är riktigt trist med mer snö nu tycker jag. Jag vill ha snö under november och december när allt är mörkt och trist men inte nu. Men är väl bara att stå ut, som alla andra år (:

 10. Maddiie januari 15, 2013 kl. 10:16 f m Reply

  Tack! 🙂

  Ska se om jag kan fixa så man kommer till bloggen istället 🙂

 11. […] Lovade ju att slänga upp receptet på lasagnen som jag skrev om i ett inlägg igår, som ni hittar HÄR […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: