Nostalgifestivalen 2013

Vilka ska på Nostalgifestivalen i Vårgårda den 8e Juni? 😀

1

Märkt: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 tankar om “Nostalgifestivalen 2013

 1. Nathalie maj 30, 2013 kl. 3:15 e m Reply

  Jag ska istället till Gullaboås å vicka på rumpaah! 😉
  https://www.facebook.com/#!/events/646164705409263/?fref=ts

 2. Emma - Blue Masquerade maj 30, 2013 kl. 7:32 e m Reply

  Åh vad jag önskar att jag hade planerat min semester bättre! Säger jag varje år iofs… Denna hade jag glömt bort i år… Hade varit kul att åka på! Däremot tog jag semester när Power meet i Västerås är, men jag är tveksam om någon vill och kan åka med mig dit… :/

 3. Candy Dollheart maj 30, 2013 kl. 10:29 e m Reply

  Sv: Mmm mycket!
  Nej dessvärre, men den dagen jag skaffar hund blir det tax for sure! Älskar tax:)

 4. Emma - Blue Masquerade maj 31, 2013 kl. 10:24 f m Reply

  Svar: Ja fy jag är sån jäkla prylsamlare så rensar jag inte ibland så svämmar det över… Men sen rensar jag ändå för sällan så det känns alltför ofta som jag bor i en loppmarknad med alla prylar överallt. XD Jag jobbar i en butik så när alla andra är lediga och vill handla så måste ju någon av oss jobba. :/ Vilket betyder att jag jobbar varannan helg. Och det slumpar sig alltid att det är just dom helgerna det händer något roligt. :/ Så ska man göra nåt så gäller det att planera och prioritera. (Men sen när jag väl är ledig en helg så är jag ledig även på fredagen så det blir långhelg och lättare att åka iväg om man vill det. 🙂 Men det lyckas ju aldrig va de helgerna det händer nåt kul…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: