7 tankar om “Svar på kommentar!

 1. Anna Katana april 17, 2013 kl. 8:44 f m Reply

  Hoppas tjejen kikar in igen så hon få ett svar (:

  Japp, nu vet ni det. Tack, känns faktiskt bättre idag. Men är med jobbet på ”Leva & Fungera”-mässan och igår stod det en tjej där jag står med min boende och hostade hela tiden. Jag bara ”Neeeej”,

  Allt bra med dig?

 2. Nathalie april 17, 2013 kl. 9:16 f m Reply

  sv: En epa olycka, jag var passagerare. Vi skulle köra tillbaka men så hände det nåt med styrledningarna eller gasen antagligen, å jag flög rakt in i framrutan så det blev en spricka i den å flög ut genom dörren å hamnade rakt ner i marken. Men det kunde gått mycket värre, så annars mår jag rätt så bra.
  Tack gumman! ❤

  Mjae de kanske, helst 20 iaf heh, då får man göa mycket =)

 3. Malin april 17, 2013 kl. 9:19 f m Reply

  nä det har varit mycket bara om allt o inget.. nu mår jag lite bättre iallafall 🙂 haha jag såg de ;D

 4. Malin april 17, 2013 kl. 12:32 e m Reply

  =) tack!

 5. nickolina april 17, 2013 kl. 12:38 e m Reply

  på trean ;D

 6. Torsdag | Johannas Rockabilly & Vintage april 18, 2013 kl. 12:34 e m Reply

  […] Efter jobbet ska jag fortsätta med Eileens dreads och göra klart dem, så jag kan fläta i dem i hennes hår på lördag Superpepp på att jobba med dreads just nu, även om det är enformigt och tar sån tid, men ja Det är kul ändå, speciellt vid annorlunda beställningar med roliga och ovanliga färger, tex som med Cissis dreads […]

 7. Malin april 19, 2013 kl. 10:54 f m Reply

  tack så mycket vad snäll du är 🙂 tycker du det? jaa kanske sant ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: