Lämna allt?

Är det någon mer än jag som hade velat lämna att hemma och söka sig till en ny stad eller ett nytt land?
Börja om från början, nytt hem, nytt jobb/studera, nya vänner
Ah, just nu är det grymt lockande
Dock är jag lite sån som har svårt att lära känna nytt folk, håller mig nog oftast i bakgrunden och är lite osäker

Märkt: , , , , , , , , , ,

18 tankar om “Lämna allt?

 1. Malin februari 6, 2013 kl. 1:27 e m Reply

  jag har typ i omgångar lämnat allt bakom mig o bytt städer.. bott lite här o var mellan norr & söder ^^ kul att se nya ting! sen tror jag inte du har svårt för nya vänner eftersom du är så trevlig o glad som du är 😀

 2. Malin februari 6, 2013 kl. 1:50 e m Reply

  hihi jaaa 😀 fast det är ett tag kvar ^^ sambon tatuerar sig dagen innan min födelsedag och jag dagen efter min dag ^^ xD hehe! vad gör du annars idag då?

 3. Malin februari 6, 2013 kl. 2:16 e m Reply

  jag har sökt extrajobb, vikariat o vanligt så man har ju klarat sig! har inte känt folk dit jag flyttat alla gånger 🙂 jag ska åka till gymmet om en stund sedan blir de bara lugnt ikväll.. känner mig ganska matt idag! jo det är klart vill ju helst ha alla på engång o gärna nu ^^

 4. Hanna W ❥ februari 6, 2013 kl. 2:39 e m Reply

  sv: det har jag inte riktigt kommit på än, men någonting rejält blir det 🙂

 5. nickolina februari 6, 2013 kl. 2:49 e m Reply

  njaaa, 98 är den gjord tror jag 😀

 6. Nathalie februari 6, 2013 kl. 4:06 e m Reply

  Så har jag känt mig ett par gånger, usch sånt är inte redigt kul heller när man ska tänka på sånt. För förr eller senare så tänker man tillbaka! :/

 7. Sara februari 6, 2013 kl. 4:28 e m Reply

  Ja så har jag ofta känt. Men har bara träffat mina ex och nuvarande kille i andra städer så har flyttat en del och det har faktiskt funkat och varit ganska skönt – även om det som sagt inte varit så lätt att träffa nya vänner. Men men.

 8. Rockabilly Pinup Girl ♫ februari 6, 2013 kl. 5:00 e m Reply

  Har samma känsla ibland faktiskt och ibland hjälper det att göra så..

  Tack gumman, jo det var en toppen helg verkligen!! Får försöka göra det 🙂

 9. elinor februari 6, 2013 kl. 5:43 e m Reply

  Jajemen, känns såååå skönt 🙂
  Flytta till Mora, här händer de grejer 😉

 10. Betty Bones februari 6, 2013 kl. 6:25 e m Reply

  Dra iväg som au pair till usa 😉 Det har jag funderat på länge nu.. Det verkar så spännande 😀

  Sv: Haha ja men det lät som om du syftade på två olika band/artister, jag har nämligen ingen koll på Social Distortion, haha så jag trodde du menade dom OCH Mike Ness, som egen artist

 11. Meela februari 6, 2013 kl. 7:20 e m Reply

  sv: Åhh tack så mycket, söta du!
  Absolut, innan jag fick barn avveckalde jag Nya Zealand, Barcelona, Skåne, Göteborg och Dingel. Nu har jag hamnat i Strömstad! Man letar ofta efter nytt och tills man blir fred mig sig själv så hittar man aldrig hem. Tråkigt men sant! Dock har jag lärt mig en massa, massa nya vänner och en hel värld att resa till 😀
  Kram på dig gumms

 12. nickolina februari 6, 2013 kl. 8:54 e m Reply

  galet fina är dom! åhh hade jätte gärna velat, men måste tänka på min ekonomi x)

 13. trollet februari 7, 2013 kl. 12:08 f m Reply

  Ja, härligt… gärna ett varmare land… drömmer väl oftare denna årstid;)

 14. Denise februari 7, 2013 kl. 7:03 f m Reply

  Det är aldrig fel att göra ett ”uppehåll” i det vardagliga. Det har jag gjort och jag tror att de flesta behöver det. Du behöver inte flytta långt. Men hade jag varit yngre så hade jag lätt åkt till USA och upplevet så mycket jag bara kunnat =)

 15. BabyPeaches februari 7, 2013 kl. 10:35 f m Reply

  Jag tänkte så tidigare men now days så är jag ganska nöjd med att bo där jag bor. Håll ut till sommaren, Johanna, det ordnar sig! ❤

 16. Anna Katana februari 7, 2013 kl. 11:04 f m Reply

  Jag har gjort just det där två gånger under mitt liv och det behövdes verkligen. Har varit väldigt utvecklande för mig som person ockå.
  Jag vet, det är lite lila också, är silverschampoo som etsat sig fast (:

 17. antonia februari 7, 2013 kl. 8:23 e m Reply

  SV: tack gumman!

  Jag har också känt så ibland, hur skönt det skulle vara
  att lämna allt bakom sig och starta om på nytt.
  Men sen insåg jag att man har så mycket att vara glad över,
  familjen å så vidare.. 🙂

 18. Louise februari 8, 2013 kl. 8:59 f m Reply

  Så känner jag ofta. Hade velat flytta norrut typ dalarna eller så där det är lite större med hela rockabillykulturen. Men jag skulle aldrig våga. Har också alltid haft svårt att få vänner… Men man måste ju våga för att vinna sägs det…. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: