Måndag

Idag är det måndagFörst jobba som gäller, sen var det meningen att jag skulle gymma, eller gå på bandet haha
Bättre att börja lugnt & försiktigt denna veckan så det inte blir infekterat >_<
Men nu mår jag illa och känner mig lite hängig, och ska ju gadda mig imon
Så bättre jag drar hem efter jobbet och vilar så jag inte är dålig imon
Orolig as hell, nej nej haha!

Stör mig på att Facebook rutan som ska vara till höger på sidan inte fungerar för tillfället just nu, fattar inte varför
Någon mer som har det då?

Märkt: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 tankar om “Måndag

 1. Malin januari 21, 2013 kl. 3:24 e m Reply

  skönt med jobb, vart ju så för mig med ^^ haha! precis ätit lunch och känner mig halvt död efter dagen.. 7 timmars promenad i kylan! skippar gymmet eftersom jag rört på mig så flitigt ändå och sedan så vart det lite sent. sambon slutar kursen så man hinner prata litegrann iallafall 🙂 i morgon ska jag träna på förmiddagen tänkte jag.. försöka med iallafall! haha.. spännande att du ska tatuera dig i morgon 😀 hihi.. vill också 😀 nej coop-kort är gratis och det är ju alltid bra att ha! måste se om jag hittar topparna, de var ju bara för söta 😀 han kommer hem på fredag så tiden går nog rätt fort ändå 🙂 hoppas jag!

 2. Mikaela januari 21, 2013 kl. 3:48 e m Reply

  Ååh vad roligt! Det kommer nog gå superbra 🙂 du måste ju lägga upp bild på den sen! 😀

 3. Nathalie januari 21, 2013 kl. 5:44 e m Reply

  sv: Det är ju kul å ha sådant, men nog knister dom till ibland eller hur man ska förklara de. Jag hade tänk å hänga upp några LP skivor på väggen, får väl se hur bra det blir =)

  Haha jadu man vet ju aldrig om en kille blir de xd

 4. Bettan januari 21, 2013 kl. 6:45 e m Reply

  Woho va kul att du ska tattuera dig, antar att bild kommer sen i veckan? 😀

  SV; Vad snäll du är fina du 🙂

 5. Meela januari 21, 2013 kl. 7:24 e m Reply

  Tackar fina du! 😀

  Jag skall inte för operation för att ta bort gall blåsan efter som jag fick akut ligga inne på sjukan i två veckor under nyåret. Har haft gall blås infektioner under graviditeten, men det har inte kunnat göra något under den tiden. Nu efter fick jag bukspotsköttel inflamation på 86% akut. Vilket gör att jag måste göra operationen för att slippa att va sjuk i fram tiden 😀
  Kram

 6. Ja men precis, man får köra igång lugnt =). Hoppas du mår bättre snart!

 7. Anna Katana januari 22, 2013 kl. 10:24 f m Reply

  Vad ska du göra för gaddning idag?

  Jo, men när man jobbar helgen är man oftast bara ledig 1veckodag den veckan så det suger. Men nu börja snart nya schemperioder (nästa vecka) då vi lagt våra egna scheman.

 8. Sara januari 22, 2013 kl. 11:24 f m Reply

  Blir kul att se vad du gaddat sen 🙂

 9. nickolina januari 22, 2013 kl. 12:39 e m Reply

  de smakar riktigt gott faktiskt, leverrensning består av apelsin, citron och olja. så de funkar as bra, smoothisarna som jag gjort än så länge har vart på bär och även grönsaker och de är bara o mixa hur man vill 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: