Elvis tattoo

Gomorron!
Jag har bokat tatueringstid nu, och nej denna gången ska jag inte gadda Elvis
Men haft lite funderingar på det faktiskt! Men vad tycker ni?
Är det snyggt med fan tatueringar? Skulle ni kunna göra det eller har det på någon annan kändis?

Dessa bilder är ju självklart från google, dock tyckte jag inte att någon av dem var så bra gjorda i ansiktet…

  Suns_tattoo_203Elvis_Tattoo_by_TatTimtumblr_m81mm74v7s1qbccw2o1_1280elvis-tattoo100328093042592911elvis_tattoo_wrist_470x313

2430originalgn7

elvis-mYoung_Elvis_Tattoo

Märkt: , , , , , , , , , , , , ,

17 tankar om “Elvis tattoo

 1. Emelie januari 18, 2013 kl. 8:13 f m Reply

  Jag gillar fantatueringar, skulle gärna gadda in Bruce Springsteen. Fast jag tror att man ska tänka både en och två gånger innan man gör det 🙂

 2. Li januari 18, 2013 kl. 8:42 f m Reply

  SV: Jag såg det precis efter att jag hade publicerat min kommentar. Kände mig ganska dum & blind! Men nu vet jag var jag ska hitta vad du heter på Instagram 🙂

  Jag som person skulle nog inte tatuera in en kändis/idol men jag har ingenting emot de som gör det & det kan bli riktigt snyggt.
  Mina egna tatueringar består av personliga saker som stjärntecken & mina hundars namn 🙂

 3. Anna Katana januari 18, 2013 kl. 8:49 f m Reply

  Håller med dig, ingen av de där var speciellt bra gjorda faktiskt.
  Jag skulle aldrig kunna tänka mig att tatuera in någon annans ansikte på min kropp, men sådan är jag.
  Efter idag misstänker jag skrapt att larmet kommer från grannen ovanför. Kärring!

  • Bokrenyov mars 15, 2013 kl. 6:35 f m Reply

   c5j! Stackars dig. Antar att uppsatsen ska vara inne innan han ens komemr tillbaka. Ff6rhoppningvis har du ne5gon le4rare du gillar som gillar dig tillbaka och ste4ller upp. You will fix!

  • ouebsjpt mars 18, 2013 kl. 12:04 e m Reply

   SLS73y iqfzfariejmx

 4. Emelie januari 18, 2013 kl. 9:00 f m Reply

  Sv: Det framgick nog lite på fel sätt där 😉 tycker väl bara att tjejer är lite mer kinkiga på hur de beter sig än killar, menade inte att klassa alla killar som ofräscha, för så är det verkligen inte. Haha!

  Jag skulle kunna göra det i framtiden möjligtvis, men först ska min arm bli klar! 🙂

 5. Maddiie januari 18, 2013 kl. 9:05 f m Reply

  Jag kan tycka det är snyggt med fan tatueringar men det gäller nog att tänka över noggrant om det verkligen är något man vill ha på sin kropp resten utav sitt liv. Fast det gäller iof alla tatueringar 🙂

 6. Malin januari 18, 2013 kl. 9:34 f m Reply

  åh jag gillar den översta & den tredje tatuerings bilden 😀 Åh skönt att du köpt eget 🙂 hur stort har du? Här är det tyvärr väldigt dyrt med köpes 😦 frukost är världens bästa mål helt klart sedan är jag en kvällsätare xD mina frukostar blir oftast kesella med hallon & mandelsmör, proteinhavregrynsgröt (det jag la upp på bilden) eller ägg 🙂 börjar jag klockan 8 äter jag frukost och på lediga dagar. börjar jag klockan 7 åker jag med sambon 10min efter att vi stigit upp så njaaa ingen frukost då :O men lunch vid kl 11 på jobbet så det funkar ändå men magen vrider sig lagomt xD storhandla är ju jätte skönt, sparar pengar o man köper inte hem massa onyttigt skit lika lätt xD

 7. Maddiie januari 18, 2013 kl. 10:39 f m Reply

  Sv: vet inte riktigt, vi ska försöka samla ihop hela gruppen och sätta oss ner och göra ett schema i veckan som kommer har jag för mig.

 8. Anna Katana januari 18, 2013 kl. 11:29 f m Reply

  Vill bara skriva dit GBG under IFK men annars vill jag inte göra någonting mer (:

  Jo idag när jag blev mer säker på vilken granne det är har jag faktiskt funderat på att göra just det. Har ju inte vetat riktigt varifrån larmet kommer innan.

 9. Louise januari 18, 2013 kl. 4:38 e m Reply

  Vet faktiskt en tjej som har Elvis på armen, och den är SÅÅÅÅ snygg! : Vad ska du tattuera då? ;);)

 10. Mikaela januari 18, 2013 kl. 5:50 e m Reply

  Jag personligen hade lätt kunnat göra ett porträtt av en kändis som jag gillar, huvudsaken tatueraren är bra och den ser ut som personen man valt att ha på sin kropp. Tyvärr så finns det ju fler tatuerare som är sjukt dåliga på realism än tvärtom. Jag själv är jätte petig med vilken tatuerare jag väljer beroende på vad jag ska göra för något. 🙂

  sv; Tack så mycket fina du 🙂 Ja du kan ändra länken, för den bloggen jag har nu känns det som att jag kommer att stanna på. Jag har köpt 3 olika hårfärger så jag ska experimentera lite 😉 den ena är färgen ”chestnut brown”, en annan är röd och den sista blond 🙂 Så vi får se vad det blir av detta! Haha 🙂 tänkte hålla på med det på söndag.

  Jag fick 3 stycken såna glas av min pappa först som en liten present då han kom och hälsade på mig förut, sen köpte jag ett 3pack till själv på dollarstore. Tror det var 3 för 50kr om jag inte minns fel 🙂

 11. Nathalie januari 18, 2013 kl. 6:50 e m Reply

  Snyggt är det väl. Men jag skulle inte göra det, dom funkar perfekt å ha på väggen istället 😉
  Om man hade en kille, undra om dom hade blivit avundsjuka om man hade Elvis men inte sin kille på sin kropp hhaah ;P
  Vet inte vad jag fick det ifrån, men det kan va så kanske!

 12. Visst tycker jag man kan göra det! Men då ska man verkligen se till att gå till nån som kan få den PERFEKT!

 13. BabyPeaches januari 21, 2013 kl. 4:22 e m Reply

  Jag skulle nog inte välja att tatuera in ett porträtt men det finns dem som har skitsnygga. Dock ska man verkligen se till att man har någon som är grym på det innan man lägger sig under nålen!

 14. antonia januari 21, 2013 kl. 9:28 e m Reply

  Jag tyck att man kan göra fan tattueringar ifall de är någon man verkligen verkligen
  tycker om och lyssnar mycke på. Som Elvis tillexempel 🙂 Ja ska själv göra elvis litt senare då han är min största idol 🙂

 15. Sofhia mars 15, 2013 kl. 9:48 e m Reply

  Can you hook up the vonage srghitat to your modem or do you need to buy an additional wireless router? One other thing do you have to buy the special vonage phones or will any cordless phones work?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: