Torsdag

Godmorgon sötnosar!
Idag är det också jobb som gäller, eller ah ungefär samma saker som igår
Promenera till jobbet, jobba, promenera hem och sen dö i soffan till någon serie
Har ni någon som ni kan rekommendera?

Känner mig lite nördigt, jag och mina serier alltså.. Kollar knappt på film längre!

Well, som sagt avgjordes vinnaren av armbandet med handbojor från Made By Monrou igår
Men håll utkik, kommer snart komma fler tävlingar, så håll ut!

Börjat fundera lite över vad jag ska hitta på i helgen, filmkväll kanske? Inte sugen på att supa iallafall..

Vad ska ni hitta på i helgen?

Instagram

Vad heter ni på Instagram förresten?

Märkt: , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 tankar om “Torsdag

 1. Malin januari 17, 2013 kl. 8:21 f m Reply

  mig har du redan på instagram 😉 hmm svårt det där med serier, kolla på gossipgirl, OC, TheHills, desperate houswifes och game of thrones :p om du inte redan sett alla eller så ^^ jag ska bara ta de lugnt i helgen, sambon åker på kurs nästa vecka med jobbet så de suger! ska passa på mysa kanske träna, bjöd över sambons arbetskollega o hans tjej på middag på middag också 🙂 filmkväll låter ju mysigt 🙂

 2. Maddiie januari 17, 2013 kl. 8:49 f m Reply

  Jag ska till tandläkaren på lördag för undersökning :O Annars så blir det en lugn helg 🙂 Mig har du redan på instagram 😛

 3. Anna Katana januari 17, 2013 kl. 9:05 f m Reply

  Jag ser knappt på någonting länge känns det som. Haha, så kan tyvärr inte rekomendera något.
  Jag ska på bio i helgen som du vet (:
  Heter annakatana86 på insta.

  Du gör helt rätt i att låna boken efter din mamma sen för den är helt underbar.

 4. Rockabilly Pinup Girl januari 17, 2013 kl. 9:24 f m Reply

  Sv: tack så mycket! Okej vad synd :/
  Okej det gör aldrig jag, älskar svart hår!

 5. Malin januari 17, 2013 kl. 10:31 f m Reply

  skönt med jobb 🙂 fint väder här idag så det får nog bli en promenad om jag hinner.. receptet kommer upp under dagen 😀 visst ser det gott ut? 😀 jag dog halvt! så gott var det 😀 haha! här städas det i full gång idag, lika bra att få det klart.. knölen på fingerleden är tecken på ledgångsreumatism. ”reumatoid artrit (ra) ledgångsreumatism!” det har visat % förut men denna gång kanske det syns mer, nu har jag några bilder på knölen också. aldrig sett den förut. man kan även få knölar pga belastning på stället där den är men med tanke på att jag aldrig belastar där och har den enorma smärtan så. längtar efter läkartiden!

 6. Malin januari 17, 2013 kl. 10:47 f m Reply

  eller huuur, hatar när säsongerna slutar :O så tragiskt! Hur går jobbet idag? Läkarna har inte sagt något men som det känns kan jag inte riktigt träna 😦 axlarna gör ju att de flesta övningarna inte kan lyftas, armbågar o händer påverkar också sedan knäna 😦 känner mig så dålig! träning är mitt liv, skulle ge upp allt för att kunna träna. eller ja inte sambon då 😀 men om man fick betalt för att träna xD

 7. Maddiie januari 17, 2013 kl. 10:50 f m Reply

  Sv: ringde till skatteverket för att veta vilket skattetabell jag har.

  Haha tydligen inte 😛 Nä men det är många som går till just den tandläkaren jag har så för att han inte ska hamna efter för mkt med patienterna så brukar de köra undersökningspass vissa lördagar för att beta av listan med patienter.

 8. Malin januari 17, 2013 kl. 11:01 f m Reply

  tack 😀 ska du säga, fining 😀 jo det har varit samma här dom har inte sett något eller skickat remiss så vad skulle man göra liksom?! jo mornarna är kyliga men skönt med det fina vädret 🙂 är bara små snöflingor som faller ^^ jag ska bara städa idag sedan storhandla 😀 skönt att ha allt klart inför nästa vecka också! eftersom svärfar ska laga bilen vår så blir man lite låst.. om det fortsätter tycker jag att du ska kolla upp, har ni något inom släkten med ledproblem osv?

 9. Li januari 17, 2013 kl. 5:35 e m Reply

  Jag kan varmt rekommendera Grey’s Anatomy & Bones om du inte redan sätt dem.

  På Instagram heter jag FlisanBerglund. Vad heter du själv?

 10. trollet januari 17, 2013 kl. 6:21 e m Reply

  Kikar in via Tess, som vann det fina armbandet=)) Jag och mannen har ledig helg och inga planer (inte vanligt) så det känns mycket härligt!!

 11. Bettan januari 17, 2013 kl. 6:26 e m Reply

  Funderar på att möblera om och soooova hela helgen, längesen man gjorde de 😉

  SV; Ska du säga fining!
  Låter toppen det 😀

 12. Tina - Cherrypinup My life januari 22, 2013 kl. 8:32 f m Reply

  Jag heter Cherrypinupp på Instagram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: