Rött eller svart?

Jo, har funderat lite, på det där med håret
Inte ovanligt för att vara mig isf, svart eller rött, rött eller svart?!
Vad tycker ni?

Tänkte ha en omröstning, så skriv en kommentar om vad du tycker!

Johanna

Märkt: , , , , , , , , , , , , , , , ,

15 tankar om “Rött eller svart?

 1. Sara januari 16, 2013 kl. 1:22 e m Reply

  Jag älskar din svarta frisyr!

 2. Malin januari 16, 2013 kl. 1:55 e m Reply

  jag tycker du passade sjukt bra i båda men rött är väl kanske svårare att underhålla? är du blond i vanliga fall? kanske svart med någon slinga? 😀 nu har du ju längre lugg så då kan det bli snyggt, vill också men tycker min lugg är för kort ännu xD

 3. Maddiie januari 16, 2013 kl. 2:05 e m Reply

  Du passar super bra i båda hårfärgerna 🙂 Men kör på svart hår ett tag och kanske några röda slingor.

 4. Malin januari 16, 2013 kl. 2:58 e m Reply

  saften innehåller bara 30kcal per Liter ^^ utan socker med 😉 spiralen kanske känns mer idag pga att det drar ihop sig lite efter de satt in den osv.. går nog över snabbt ska du, min kändes inte heller första dagen men andra o tredje lite smått. har varit gravid 3ggr tyvärr pga att jag varit utan skydd men nu orkar jag inte med det mer o gör de bästa av det 🙂 gick upp 13kg av vanliga samt minipiller o blev deprimerad. men dessa har funkat sjukt bra! därför de är värda att satsa på sålänge.. jo matfantasin kan vara lite lurig men man kan ju blanda så sjukt mycket grejer egentligen 😛

 5. Doris januari 16, 2013 kl. 3:24 e m Reply

  Rött! Lite mer jobb med rött hår förstås, men snyggt är’e! 🙂

 6. Louise januari 16, 2013 kl. 3:28 e m Reply

  Du är jättefin i båda! 🙂

 7. Anna Katana januari 16, 2013 kl. 3:36 e m Reply

  Jag röstar för rött!

  Ska absolut berätta hur filmen var sen efter lördag (:

 8. Rockabilly Pinup Girl ♫ januari 16, 2013 kl. 3:39 e m Reply

  Sv: Tack så mycket gumman ❤

  Jag tycker du passar i båda två men jag säger nog svart sen kan du ju ha röda slingor i istället, det är ju snyggt! 🙂

 9. Malin januari 16, 2013 kl. 5:52 e m Reply

  joo dom sa ju ungefär samma sak ifall det var värt det men jag har ändå inte så mycket till val om jag vill skydda mig. jag ska lägga upp recept i morgon 😉 hihi! jo man får en del inspiration 😀 finns ju så mycket olika man kan hitta på 😛

 10. Alicia januari 16, 2013 kl. 5:56 e m Reply

  Du passar bra i båda, men skulle nog säga rött! 🙂

 11. Bettan januari 16, 2013 kl. 8:01 e m Reply

  Oj vad annorlunda du såg ut i svart 🙂
  Men jag tycker du passar i rött faktiskt! så RÖTT röstar jag på!

 12. BabyPeaches januari 16, 2013 kl. 8:14 e m Reply

  Du passar ju kalasbra i båda färgerna så det blir bra hur du än gör. Huvudsaken är att du är bekväm i ditt val! (Vet inte hur mkt hjälp det var i denna kommentaren, haha!)

 13. Rött! Kort o koncist 😉

 14. Mikaela januari 16, 2013 kl. 10:39 e m Reply

  Jag tycker att du är superfin i båda, men jag tror jag röstar RÖTT om jag får välja 🙂

 15. Joosefine januari 18, 2013 kl. 8:37 f m Reply

  Jag tycker rött men det är nog bara för att kag själv är så grymt sugen på rött hårvpå mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: