Fredag

Tack alla sötnosar som redan hittat hit till min nya blogg 🙂
Några har frågat om jag kommer behålla den andra bloggen, den kommer finnas kvar men kommer endast ha kvar denna, så de som länkar till mig får gärna byta länk till denna bloggen 🙂

Idag är det ju fredag, och det innebär att jobba och sen in till stan att träffa Toffe, om inte han ändrar sig då

Får se om vi ska träna, försöker få honom att börja på Sport Life istället för Life eller vad de heter där han tränar haha. Så kan man ju träna tillsammans och direkt efter skolan/jobbet.

Sen kanske jag ska fixa med en annan sak efter jobbet också, men om det blir och vad det är får ni nog veta senare ikväll

Bild

Märkt: , , , , ,

6 tankar om “Fredag

 1. Malin januari 11, 2013 kl. 3:01 e m Reply

  jag har sparat denna blogg nu 🙂 hoppas du får en bra helg! kram

 2. Emelie januari 11, 2013 kl. 3:25 e m Reply

  SV: Ja verkligen! Haha första stället tatueringen kommer åka upp på är på bloggen, så håll utkik så får vi hoppas att den blir så fin som jag tror! 🙂 Boka tid är det läskiga, haha. Sedan går det bra 😉 Så kör!

 3. Bettan januari 11, 2013 kl. 4:11 e m Reply

  SV; ja verkligen, har vart helt ”vilse” på vad jag har velat och om jag verkligen hade valt rätt linje på gymnasiet!

  Spännande med ny blogg, ädrat länken 😀
  Kram

 4. Nathalie januari 11, 2013 kl. 4:37 e m Reply

  Såå fin blogg! ❤

  sv: Jag går första året på transport gymnasiumet =)

 5. Anna Katana januari 11, 2013 kl. 5:23 e m Reply

  Snygg skjorta, jag har en likadan 😀
  Blev det någon träningen?

  Ja, är någon grannen som väcker mig varenda lediga dag och sovmorgon med sin väckarklcka så tycker jag kan få hämnas när jag jobbar helg då. Få den där grannen se hur kul det är när en klocka står och ringer mellan 5-10 min.

 6. Malin januari 12, 2013 kl. 9:51 f m Reply

  jag älskar vår lägenhet utöver att den är gammal invändigt med skåp o skafferi samt att persiennerna är från 64 xD o helt trasiga men man får betala själv. till fönstret i balkongdörren skulle de kostat 750kr (det minsta!) så vi har fixat så de är uppe nere hela tiden bara vinklade eller uppe hela tiden.. lite jobbigt men vi söker nytt så hoppas på lite tur 😀 lät kul faktiskt! trevligt? igår var det lugn kväll med på tok för mycket ätbart fast idag ska vi fixa med bilen och träna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: