Paket ❤

Idag har jag postat lite paket med smycken, så kul att så många gillar de jag gör 🙂

20130823-200115.jpg

Märkt: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 tankar om “Paket ❤

 1. sara augusti 23, 2013 kl. 6:05 e m Reply

  Sv: Ja riktigt gott 🙂
  Denna har jag tatuerat 🙂
  http://itsjustmylife.bloggplatsen.se/2013/07/12/10013859-nygaddad/

 2. Rockabilly Lady augusti 23, 2013 kl. 6:26 e m Reply

  Ja ibland gör jag det ibland inte men vi får se..

  Ja jag får göra det imorgon kanske för nu orkar jag inte haha men dom är från Carlings 🙂 jo det tycker jag med men ska försöka få håret ljusare ändå och nu ska jag slinga istället. Ja det är alltid så hela tiden, händer saker runt omkring en jämt och dom man pratar mest med bor så långt bort 😦 okej kanske ska kolla där 🙂

 3. Rockabilly Lady augusti 23, 2013 kl. 6:42 e m Reply

  Okey tycker jeans är dyrt vilket man än köper, jag hatar också jeans men ibland måste man ha det och då måste det vara hög midja på mig, detta är nog dom bästa jag har haft förutom mina från Sivletto.

  Ja det det är bara överhåret jag gör just nu och det ska bli så ljust som möjligt tänkte jag sen ska det i en annan färg som är hemlig tills jag lägger i det, jo de skulle gå om jag hade egen lägenhet men nu har jag inte fått det än. Jo jag kollade men svalan var slut 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: