Handbojor ♥

Wop wop, visst är detta armbandet från Made By Monrou grymt snyggt? 😉

Armband

Märkt: , , , , ,

18 tankar om “Handbojor ♥

 1. Maddiie februari 19, 2013 kl. 1:43 e m Reply

  Sv: nej det är en vän som frågar stup i kvarten om jag kan vara valpvakt åt henne men jag känner att jag hinner inte med mitt eget liv, varva ner, städa osv om jag hela tiden ska ställa upp och passa hennes hundar. Så när jag sa nej senast vart hon grinig men sen går det några timmar och så frågar hon igen och undrar ifall jag kan va valpvakt senare i veckan. Det suger överdrivet mkt energi ifrån mig :/

 2. CherryElliot februari 19, 2013 kl. 1:47 e m Reply

  SV; Kör ju med inpackning somfan, haha men tror nog ja får börja med nå vitaminer lr någe ;D

 3. CherryElliot februari 19, 2013 kl. 1:51 e m Reply

  SV; Bara utväxten, 1 gång i månaden 🙂

 4. Maddiie februari 19, 2013 kl. 1:58 e m Reply

  Sv: jo det kan jag för valparna är bra 3 veckor gamla men grejen är att jag blir låst då det gäller flera timmar. Hade det bara varit 1-2 timmar så hade det inte varit några problem men det är typ 5-6 timmar det handlar om. Och för tillfället så känner jag mig tömt på energi och den lilla som finns vill jag lägga på mig själv, min karl och vårt hem.

 5. Malin februari 19, 2013 kl. 2:08 e m Reply

  jag älskar det där armbandet! 🙂 jag testade trycka där nästan direkt efteråt och kom in på sidan ^^ joo gymmet finns i Götet 🙂 http://fitness24seven.com/anlaggningar/alla
  kolla där, fanns flera stycken 😀 haha är man i stort sätt arbetslös så finns tiden för det och mycket annat 😛 men trist att bara gå hemma o släpa också! vad för du idag? 🙂

 6. Denise februari 19, 2013 kl. 2:11 e m Reply

  Jodå innan jag fick barn så var jag riktigt blond och jag älskar det! Men sen kom verkligheten i kapp och jag insåg att jag inte kunde slösa pengar på frisör var 3-4 vecka, då jag är allergisk emot utväxt och pissgult hår så var jag tvungen att gå så ofta =) Nu har man helt enkelt annat att lägga pengarna på och att färga håret svart är så lätt att göra själv =)

 7. Sara februari 19, 2013 kl. 2:29 e m Reply

  Fint 🙂

 8. Ronja februari 19, 2013 kl. 2:43 e m Reply

  absolut, grymt snyggt!

  svar; haha jodå, mig äre bara bra med men Linus fastna som barnvakt idag därför vi inte kunde ses o därför jag bara tänker ligga hemma o lata mig ist 😀

 9. Malin februari 19, 2013 kl. 3:22 e m Reply

  jaa jag klagar ju inte på att kunna träna massor ^^ blir lätt dubbelpass då jag går hemma dock :p idag är jag hemma och slappar då sambon jobbar över, ska kika på film strax o bara kura ner mig under en filt 😀 driva timmarna litegrann! haha chefen kunde ju packat med dig till Thailand 😀 sol och värme 😀

 10. Malin februari 19, 2013 kl. 3:23 e m Reply

  det är proteingröt som ligger där under ^^ + alla dessa tillbehör 😛

 11. Malin februari 19, 2013 kl. 3:41 e m Reply

  vad skönt 🙂 kul med lite extra cash också ju.. Revex-16 bränner underhudsfett i flera olika stadier under flera timmar efter doseringen. Innehåll av BioPerine® ökar dessutom upptaget av de aktivt fettförbrännande ämnena. Revex-16 frigör underhudsfett som förbränns som energi och omvandlas till värme. Revex-16 är även aptithämmande, vätskedrivande och energigivande.. beliiiive me dom är underbara.. fast jag äter de inte för förbränningens skull dock ^^

 12. Denise februari 19, 2013 kl. 5:04 e m Reply

  Nej, mörk blond, den tråkigaste färgen som finns 😉

 13. Bettan februari 19, 2013 kl. 6:19 e m Reply

  Grymt snyggt äre 🙂 !

 14. Antonia februari 19, 2013 kl. 7:09 e m Reply

  tack så mycke! 🙂

 15. nickolina februari 19, 2013 kl. 7:34 e m Reply

  åhh men tror du hade vart skit snygg i de!! 😀

  • Viviana mars 14, 2013 kl. 11:50 e m Reply

   Auuuuu, vilken gonidg!!!Det e4r en se5 n he4ftig ke4nsla och ne4r man ser denna goa bebis se5 rycker det i livmodern he he men nu e9 man ff6r gammal 😉

 16. Li februari 19, 2013 kl. 8:21 e m Reply

  Suuperfint!

  SV: Passa på att gå till tandläkaren en massa innan det börjar kosta. Det är inga roliga utlägg :I
  Ah va trevligt, jag har för mig att några jag känner lite var där också. Var det trevligt?

 17. Ronja februari 19, 2013 kl. 8:42 e m Reply

  svar; yes det är ett bältesspänne :)!
  han bor en bit bort, vi skulle egentligen träffats i Örebro så jag orkade inte åka ända hem till honom idag hihi 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: