Etsy dreams ♥

Att de ens är lagligt att sitta på Etsy och drömma sig bort, haha…

12 3 4 58

  9 106 7

Märkt: , , , , , , , , , , ,

10 tankar om “Etsy dreams ♥

 1. Malin februari 8, 2013 kl. 2:35 e m Reply

  gillar den marinblå klänningen med vita prickar 🙂 kjolen skulle bara användas på cruisingar eller träffar typ, använder ju inte just klänningar eller rockabilly-stil till vardags.. Jag meeed, vill ha bar mark så man får ta ut bilen 😀 jag skulle ju sy upp min svarta klänning jag ska ha på kryssningen, hur enkelt som helst egentligen men jaaa im suck on that xD jag o sy skulle inte sluta bra, minns att nålarna lyckades gå av i lågstadiet då vi hade syslöjd xD

 2. Nathalie februari 8, 2013 kl. 6:08 e m Reply

  sv: Haha ja, brukar var så att man köper det man inte behöver, utan köper det man vill ha! 😛

 3. trollet februari 8, 2013 kl. 10:03 e m Reply

  Klart man ska drömma!! =)) Den röda rutiga i inlägget under;)

 4. Malin februari 9, 2013 kl. 8:31 f m Reply

  haha varför passar dom inte? 😛 jag lämnade in klänningen och ett par jeans så nu kan jag ju ha dom 😀 haha!klänningen var ner till vaderna innan o nu är den ovan knäna 😀 hade du en bra kväll igår? vi åt på tok för mycket, 1KG gick jag upp så nu kan jag rulla ^^ rolling rooolliing……..

 5. Maddiie februari 9, 2013 kl. 10:01 f m Reply

  Sv: Tack, vart super nöjd med den 🙂

  Åh så mkt snygga kläder du hittade! Det är nästan så man önskade att man sket pengar 😛

  • Racel mars 17, 2013 kl. 12:05 e m Reply

   Review by J. Benedetto for Rating: I absolutely LOVE this skirt. I get coeeilmmntpd every time I wear it. It hugs all your curves perfectly it allows you to look and feel sexy without showing too much skin. It’s also a comfy, semi-stretchy material you can actually move in without feeling claustrophobic. I’d highly recommend!!

 6. Emelie februari 9, 2013 kl. 10:22 f m Reply

  Sv: Tack själv fina du! 🙂

  Mycket fina kläder, synd att plånboken inte är så fet 😉

 7. CherryElliot februari 10, 2013 kl. 3:20 e m Reply

  Åhh så mycket fint!! 🙂

 8. Betty Bones februari 10, 2013 kl. 7:05 e m Reply

  Jag vill verkligen ha ett par sailor-shorts/hotpants som dom där du visade.. Tror jag har hittat och sparat ett par liknande, eller kanske till och med samma, på min. Fast jag vill att det ska vara shorts mer än badkläder.. Uhh.. Men det är såå dyyyrt!

  SV: Jag vet faktiskt inte 😮 Min morfar köpte dom till mig i julklapp 2011 😮

 9. BabyPeaches februari 11, 2013 kl. 9:08 f m Reply

  Älskar jeansen med de röda knapparna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: